Een modern virtueel beursgebouw dat “leven” uitstraalt en bezoekers motiveert om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen?
Dat is Job City!

Naast standen van bedrijven die hun employer brand en hun vacatures in de verf zetten, vindt men er ook interessante standen, workshops en infosessies rond diverse thema’s zoals well-being (welzijn op het werk), outplacement, dienstencheques-aanbieders, interim-management en ga zo maar verder. Het bezoek aan een virtuele jobbeurs van Job City is geheel vrijblijvend, kosteloos en discreet. Zo beslist de bezoeker zelf wanneer hij of zij zijn of haar CV wenst achter te laten bij iemand. 

KENMERKEN

Elke standhouder heeft een gepersonaliseerde virtuele booth (stand) die bestaat uit volgende onderdelen: virtuele booth met logo, bedrijfsprofiel, video(‘s), afbeeldingen (foto’s), chatfunctie, knop naar vacatures, link naar sociale media, downloadbare documenten, online meeting boeken en ga zo maar verder.

De voordelen zijn duidelijk: je kan een oneindig aantal potentiële kandidaten bereiken, de kost is een fractie van een traditionele beurs, je kan vanuit je eigen kantoor de beurs “bemannen” en de communicatiemomenten worden niet onderbroken (of afgeluisterd) door andere aanwezigen.

Cloud based

Jouw virtuele beurs bevindt zich in de cloud en is dus van overal ter wereld en vanop gelijk welke device toegankelijk, 7/7 en 24/24.

Tracking systeem

Virtuele beurzen hebben sterke tracking mechanismen, zodat elke standhouder weet wat de return on investment is.

Meertalig

Je kiest zelf in welke talen de virtuele beurs dient opgezet te worden. Trek op die manier bezoekers van Hongkong tot New York.

GDPR Proof

Ons team van privacy experten controleert elke instelling van de virtuele beurs zodat deze in overeenstemming is met de geldende privacywetgeving.

Personaliseerbaar

Elke virtuele beurs is “customizable”, zowel vóór de opening, tijdens als na de beurs. Dat biedt heel wat mogelijkheden.

Via het online event platform kan je naast virtuele bedrijfsbeurzen en conferenties ook virtuele jobbeurzen organiseren. Het platform ondersteunt het sollicitatieproces, waardoor de werkgevers en sollicitanten makkelijker met elkaar in contact kunnen komen en de status van de lopende sollicitaties kunnen opvolgen.

Tijdens het virtuele evenement beschikt elke exposant over een gepersonaliseerde digitale 3D-beursstand waarmee hij zijn boodschap naar het grote publiek kan overbrengen via beschrijvingen, video’s, catalogussen en andere documentatie.

De bezoekers en exposanten kunnen online meetings met elkaar inplannen en converseren via live of video chat. Dit kan doorgaan tussen twee personen, tussen meerdere personen of via webinars.

Via de virtual event software kunnen bezoekers en exposanten hun persoonlijke agenda beheren, afspraken vastleggen en deelname aan seminaries, meetings of sessies regelen op basis van de beschikbare time slots.

Het online, virtuele event platform verlaagt de drempel om te netwerken. De deelnemers kunnen via het platform eenvoudig contact leggen met elkaar en onderling afspraken regelen.

Het platform ondersteunt de online registratie van bezoekers, de eventuele betalingen en het genereren van badges. De bezoekers dienen hun profiel in te vullen, zodat netwerking gestimuleerd wordt. Het platform stuurt automatisch reminders naar de bezoekers voor de activiteiten waarvoor zij zich ingeschreven hebben.

Via het platform worden alle acties geregistreerd, zoals contacten, downloads, aantal bezoekers etc. Deze informatie kan je als organisator voor uw exposanten ter beschikking stellen.

Via de exhibitor manual kan je alle richtlijnen en noodzakelijke informatie meedelen aan de exposanten.

MAAK KENNIS MET JOB CITY

Wens je meer te weten over de diverse standen die Virtual Fair standaard aanbiedt? Ontdek ze hieronder allemaal!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

EENS PRATEN OVER JOUW VOLGEND PROJECT?

Wij helpen je graag verder! Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. 
Je kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer +32 491 63.06.67 of via mail op info@virtualfair.be